Lage speelhuisjes

lage-speelhuisjes

 

De leukste speelhuisjes zijn verkrijgbaar als laag model, die op de grond staat. In deze variant zijn de meeste verschillende modellen en ook meerdere materialen beschikbaar, waaronder kunststof en hout. Het voordeel van lage modellen is natuurlijk, dat het risico dat met name kleine kinderen eraf vallen, een stuk kleiner is. Bijkomend voordeel is dat de constructie minder kostbaar is, waardoor de prijs voordeliger is dan een hoog speelhuisje.

 

Voordelen

Veel speelhuisjes hebben ook een dak, waardoor de kinderen ook met regen toch lekker buiten kunnen spelen. Zo leren ze snel zelfstandigheid en op zichzelf te spelen. De modellen die op de grond staan, is verkrijgbaar in twee materialen en ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Lage speelhuisjes hebben ook als voordeel dat ze beter combineren bij ander buitenspeelgoed, zoals bijvoorbeeld een picknicksetje.

 

Kunststof speelhuisjes

Kunststof speelhuisjes zijn in de leukste vormen verkrijgbaar! Van een stoer kasteel tot een pink cottage. De kunststof speelhuisjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens erg voordelig. Bovendien zijn ze erg makkelijk in elkaar te zetten, ook voor de minder handige klusser.

 

Houten speelhuisjes

De houten speelhuisjes zijn er in allerlei vormen en maten. Ook in de afwerking zit variatie. De meeste speelhuisjes zijn mooi afgewerkt met een lak, of beits. Hierdoor zijn ze bestendig tegen het weer én hoeft u dit niet zelf te doen. De huisjes hebben diverse kleuren en zijn ook goed te combineren met de leukste accessoires, zoals een kunststof telefoon of verrekijker.