Hoge speelhuisjes

axi-speelhuisjes

Speelhuisjes komen in allerlei soorten en maten. Hoe groter het speelhuisje, hoe leuker! Speelhuisjes zijn ook verhoogd verkrijgbaar. Naast de basis van het speelhuisje, wordt er dan een frame meegeleverd, waar het speelhuis opgeplaatst kan worden. Bij dit frame zit vaak een trappetje om boven en weer beneden te komen. Bij een hoog speelhuisje kan met een trappetje ook leuk een glijbaan nemen. Zo wordt het speelplezier van het huisje enorm vergroot!

Hoge speelhuisjes

Speelhuisjes die op hoogte staan bieden diverse vormen van extra speelplezier. Zo kan je er bijvoorbeeld een verrekijker (in diverse kleuren verkrijgbaar) bijnemen en zo héél ver kijken vanaf een hoog punt. Qua oogpunt van onderhoud, is het bovendien ook erg praktisch dat het hout van het huisje, verder van de grond afstaat. Zo trekt er minder vocht in het hout en gaat het langer mee.

 

Met speeltoestel

Een hoog model speelhuisje is ook erg goed te combineren met een speeltoestel. Het speeltoestel kan je aan de zijde van het speelhuisje daaraan bevestigen en aan de andere zijde met 2 palen op de grond zetten. Zo breidt je het speelhuisje ook nog eens uit met bijvoorbeeld een leuke schommel of klimtouw.

 

De leukste accessoires

Bij een hoog speelhuisje zijn ook erg leuke accessoires verkrijgbaar, die goed tot hun recht komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een telescoop, of een periscoop. Ook een brandweerpaal om naar beneden te komen is te verkrijgbaar! Voor de huisjes zijn ook kunststof telefoons verkrijgbaar of een stuurwiel, om je echte piraat te spelen! Voor een zachte landing onderaan de glijbaan zijn rubberen tegels wel aan te raden.