De tuin

Viking-iMow-Robotmaaier

Naast speelhuisjes en toestellen is De Boer Drachten nog breder specialist op het gebied van de tuin. In de regio Friesland is de naam van De Boer bekend als specialist in tuinmachines. Daarbij kunt u denken aan grasmaaiers in alle vormen (robotmaaiers, zitmaaiers, motormaaiers, enz), kettingzagen, bladblazers en nog veel meer. Omdat wij de kwaliteit van onze producten willen garanderen, werken wij alleen met de beste merken, zoals Stihl, Stiga, Greenworks, Powerworks, Viking, Eliet, Pellenc en meer. Onder onze klanten zitten veel consumenten met een groot erf/tuin, maar ook veel zakelijke gebruikers, waaronder gemeenten, grote hoveniers en andere dienstverleners. Onze robotmaaiers worden ook gebruikt bij diverse sportvelden in Friesland.

Gazon

De Boer Drachten is specialist op het gebied van het gazon. Naast grasmaaiers, hebben we ook meststoffen, bijvoorbeeld Gazon A-Z van Ecostyle en meer. Wij kunnen u goed ondersteunen om een gezond gazon te onderhouden en een optimale uitstraling te garanderen, door het jaar heen. Wilt u een onderhoudsvrij gazon? Wij hebben ook een breed assortiment kunstgras!

 

Werkkleding

Als u in de tuin aan de slag bent, is goed zittende kleding ook van groot belang. Zo kunt u bij ons terecht voor broeken, shirts, jassen en natuurlijk schoenen. Als u gaat werken met een kettingzaag, is een veiligheidsschoen ook aan te raden, naast een veiligheidsbril en zaaghandschoenen. En als uw werkkleding vies wordt? Wij verkopen zelfs wasmiddelen.