Over de Boer

De Boer Drachten is gevestigd op de Jade in Drachten. De expertise van De Boer ligt bij agrarische goederen, tuin en park machines en buitenspeelgoed. In ons assortiment bedienen wij veehouders, akkerbouwers, hoveniers en professionele doe-het-zelvers. Ook hobbymatig of voor privegebruik bieden wij een breed assortiment. In ons online assortiment bieden wij meer dan 35.000 artikelen. In onze winkel bieden wij er nog meer.

Onze specialiteit

Onze specialiteit zit in het praktische. Naast alle machines in ons assortiment kunnen wij ook vrijwel alle onderdelen leveren van onze merken. Hierdoor kunt u langer met dezelfde machine doen en bespaard u op de lange termijn. Ook kunt u uw tuinmachines en natuurlijk robotmaaiers, in onze werkplaats laten onderhouden en repareren bij onverhoopte storingen.

Streven naar kwaliteit

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, streven we altijd naar een hoge kwaliteit. Dat is ook de reden dat we niet alle merken voeren die robotmaaiers produceren. We voeren alleen de merken waar we in geloven en die een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Ook in de rest van ons assortiment vindt u dit terug.

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u niet alleen grasmaaiers en materialen voor professionals. Ook hebben wij een ruim assortiment agrarische miniaturen en ander buitenspeelgoed!