Sunny speelhuisjes

Sunny speelhuisjes

De Sunny houten speelhuisjes zijn ontwikkeld voor zowel kinderen als ouders. Voor de kinderen bieden de speelhuisjes een enorm speelplezier door de uitstraling en opmerkelijke details! Lekker buitenspelen is ook nog eens actief en heel gezond! Samen spelen leidt bovendien tot een goede sociale ontwikkeling. Aan de ouders is ook gedacht! De montage is eenvoudig door het kant-en-klare modulaire bouwsysteem. Hierdoor is het geleverde bouwpakket snel en makkelijk in elkaar te zetten, met de duidelijke, meegeleverde handleiding.

Mooie uitstraling

De Sunny speelhuisjes hebben een modern design en een rustige kleurstelling. Overigens zijn de houten speelhuisjes in verschillende kleuren leverbaar. Bijvoorbeeld naturel, blauw of rood. De meeste huisjes zijn zowel toe te passen op de grond, als verhoogd. De verhoogde huisjes hebben ook direct een trappetje én glijbaan!

Compact en vrolijk assortiment

Sunny biedt een compact assortiment houten speelhuisjes. In het assortiment zit het speelhuisjes Lodge en Cabin. Beide zijn in XL versie ook verhoogd te verkrijgen. Ook zijn er meerdere kleuren leverbaar van deze leuke speelhuisjes.

Veilig en duurzaam

De speelhuisjes van Sunny zijn getest volgens alle veiligheidsnormen, zodat veilig spelen gegarandeerd is. Omdat Sunny speelhuisjes zo degelijk zijn, krijgt u maar liefst 3 jaar garantie. Tevens zijn de huisjes gemaakt van 100% FSC hout.