Little Tikes Speelhuisjes

Little Tikes Speelhuisje

 

Naast de mooie houten speelhuisjes in ons assortiment hebben wij ook een brede collectie kunststof speelhuisjes. Deze kunststof speelhuisjes zijn van het bekende merk Little Tikes. Dit merk staat bekend om zijn speelgoed voor de kleinsten, zoals driewielers, duwfietsen, keukentjes en de leuke speelhuisjes!

Waarom een kunststof speelhuisje

Een houten speelhuis is gemaakt voor duurzaam gebruik. Deze gaan vaak jaren mee. Een kunststof speelhuisje gaat iets minder lang mee. Maar een kunststof speelhuisje biedt wel degelijk veel voordelen. Het grootste voordeel van een kunststof speelhuisje is de aanschafprijs. Een leuk huisje is al vanaf 99 euro te bestellen! Deze prijsrange loopt op tot max 500 euro. Daarbinnen bevindt zich de complete collectie kunststof speelhuisjes. Bij 400 euro begint de collectie houten speelhuisjes pas!

Voordelen van een kunststof speelhuisje

Er zijn nog meer voordelen aan een kunststof speelhuisje, naast de voordelige prijs. Zo kun je een plastic speelhuis makkelijker afbreken voor de winter. Je kan hem zo uit elkaar halen en opbergen. Ook handig als je maar een kleine tuin hebt. Daarnaast is kunststof of plastic veel makkelijker schoon te maken én te houden.

Een kunststof speelhuisje dus

Voor kinderen is het speelplezier altijd het belangrijkste. Het belangrijkste is dat ze zich er lekker mee kunnen vermaken. En als de deur open kan, en de raampjes, vermaken ze zich al snel! Bovendien zijn ook de kunststof speelhuisjes in alle soorten en maten verkrijgbaar! Van prinsessenhuis tot kasteel. Nog niet overtuigd? Bekijk hier ons mooie aanbod kunststof speelhuisjes.

Little Tikes Speelhuisjes

Little Tikes heeft meer dan 20 verschillende variaties met speelhuisjes in het assortiment. Van huisje, tot kasteel of prinsessentoren. De huisjes zijn van goede kwaliteit en staan garant voor vele speeluren.