Exit Toys speelhuisjes

Exit Toys Speelhuisje

De speelhuisjes van Exit Toys zijn al lang op de markt en worden overal gewaardeerd. De kwaliteit is goed en de Exit Toys speelhuisjes zijn goed te bouwen. Alle benodigde materialen worden direct meegeleverd. Naast speelhuisjes beschikt Exit Toys ook over een breed assortiment sport en spel (onder andere goaltjes, basketbalnetten), trampolines en skelters. Kortom, alles voor buiten spelen is verkrijgbaar van dit merk.

Exit Toys speelhuisjes

De speelhuisjes van Exit Toys zijn in bijzonder veel variaties verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit speelhuisjes op de grond, of verhoogd. Ook een schommel is goed aan te bouwen aan een speelhuisje van Exit. De speelhuisjes zijn in veel verschillende uitvoeringen. De meeste uitvoeringen zijn weer verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals naturel, grijs, groen en rood. Een Exit speelhuisje op de grond is al verkrijgbaar vanaf minder dan €200,-*. Voor de verhoogde speelhuisjes geldt dat vanaf minder dan €500,-*. De meeste hoge speelhuisjes worden standaard geleverd met een trapje én een glijbaan! Alle houten speelhuisjes van Exit worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding.

Exit Toys trampolines

De trampolines van Exit Toys zijn ook van hoge kwaliteit. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, zoals inground, standaard of met veiligheidsnet. Ook mini trampolines zijn verkrijgbaar van dit merk. Een mini trampoline heeft een diameter van slechts 1,43 m. De series van Exit Toys Trampolines zijn uiteenlopend, met een duidelijke opbouw in prijs én kwaliteit. Ook zijn er diverse accessoires leverbaar voor deze trampolines, zoals afdekzeilen, trappen en grondpennen.

Exit Toys sport en spel

Exit Toys staat bekend om zijn brede assortiment sport en spel. In het assortiment zitten goaltjes, basketbalnetten, volleybalnetten, voetballen en nog veel meer. De goaltjes zijn in allerlei soorten, maten en kleuren leverbaar. Het meest verkochte item zijn de opvouwbare goaltjes. Ideaal om mee te nemen op vakantie en lekker mee te spelen op de camping.

 

* Dit is een vanaf prijs. Deze producten kunnen uit voorraad raken bij Exit Toys. Dan zijn de speelhuisjes niet meer voor deze prijs leverbaar.