AXI Speelhuisjes

axi-speelhuisjes

De mooie speelhuisjes van AXI komen in 2017 nieuw in ons assortiment. De huisjes van dit Nederlandse merk, zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. De speelhuisjes zijn uitermate geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar! Het blijft dus erg lang leuk. Naast de mooi gekleurde speelhuisjes heeft AXI ook leuke speeltoestellen, schommels en natuurlijk sport-en-spel attributen, zoals goaltjes en netten.

Axi speelhuisjes

De leuke Axi speelhuisjes zijn in diverse kleuren leverbaar. Ook is er keuze uit veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u denken aan een huisje op de grond, waardoor uw kinderen er al vroeg in kunnen spelen. Ook zijn ze verkrijgbaar op een onderstel, waardoor er een glijbaan of een ladder aan kan worden gehangen. Dat biedt nog meer speelplezier!

De montage

Standaard zijn de houten speelhuisjes van AXI voorzien van een laklaag met een leuk kleurtje. Hierdoor hoeft u ze bij aankoop niet nog te schilderen of te lakken. Van sommige huisjes zijn meerdere kleuren leverbaar, daar zit altijd een leuk kleurtje voor u bij. De huisjes worden al deels in elkaar gezet door de fabriek. Hierdoor is de montage thuis kinderspel!

Uitbreidingen

Om het speelplezier voor de kinderen te vergroten, zijn er ook allerlei accessoires verkrijgbaar! Zo kunt u denken aan een naambordje, een bloembak, zonnepaneel, verrekijken en nog veel meer! Door een uitbreiding met de accessoires kan uw kind het huisje weer op een hele andere manier beleven! Ook ideaal als uw kind na een paar jaar een beetje op het speelhuisje is uitgekeken!