Onze merken

merken-speelhuisjes

Houten speelhuisjes zijn er in veel soorten en maten. Van klein huisje op de grond, tot compleet speelparadijs op poten én alles daar tussenin. Er zijn een aantal merken onderscheidend in de wereld van speelhuisjes. Deze merken bieden allemaal een goede kwaliteit voor de juiste prijs. Op deze website vindt u meer informatie over speelhuisjes en de merken die hierin verkrijgbaar zijn.

AXI Speelhuisjes

Axi biedt een enorm groot en breed assortiment met enorm veel keuze in speelhuisjes, in alle prijsklassen. De kwaliteit van dit merk is de top. De huisjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en in veel verschillende uitvoeringen.

EXIT Speelhuisjes

Speelhuisjes van Exit behoren samen met Axi aan de top. Er is veel keuze, maar bij Exit maar in 1 kleur. De kwaliteit is ontzettend goed en deze huisjes gaan dan ook jaren mee.

SUNNY Speelhuisjes

Sunny biedt een kleiner assortiment huisjes van top kwaliteit, in veel verschillende kleuren. De keuze is beperkt, maar de prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed.

LITTLE TIKES Speelhuisjes

Little Tikes is het merk van kunststof speelhuisjes. Het merk is bekend om zijn kunststof buitenspeelgoed. Groot voordeel bij kunststof speelhuisjes is de aanschafprijs.

Zelfbouw speeltoestellen

Zelfbouwtoestellen zijn ontzettend flexibel. Je kan er van alles aanhangen, wat zorgt voor een vergroot speelplezier.